Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Kapısı

Wiki Article

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık dokumalıp bu noktadan kötüya eğimi 50 dereceden daha çokça olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olabilir bileğil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Yangın merdivenleri dâhilen ve dışarıdan kuruluşlabilmekle beraberinde daha çok dışarıdan yapılan yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun yapı taşı nedeni mevki yitirilmesine öz vermemesi ve elan az maliyetle ustalıkin tamamlanabilmesini katkısızlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde bilahare ilave edilerek dokumalabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına göre çeşitli şekillerde özel dizayn evet da katlanabilir şekilde bile tasarlanabilmektedir.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında emanet ve esrar kaybını önlemek amacı ile 120 dakika boyunca etkili ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış yönüne akıllıca panik pas kolu bulunmasıdır.

Isıya dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat diğer kapı imalatları kadar bileğildir. Dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın bapsı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir güvenlik önlemidir. Umumiyetle yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında yahut yangınla savaşım ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın sırasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının semtı esna otomasyon sistemlerine makul aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın kapıları camlı kabil.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik Yangın Çıkış Kapısı malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü molekül ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Akrobat Yangın Merdiveni; çoğunlukla bir katlı evlerde yapımı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr sağlanır.

Yangın bapsı montajı top profesyonel şekilde bünyelması müstelzim ve imalatta harika şekilde ortaya çıkan üründe yanlış kuruluşlmaması müstelzim bir kârlemdir.

Feza Yangın olarak binalarınıza gestaltlacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Hiç suizan yok ki yangın felaketi, yıl zarfında hayat kaybına neden olan en makro etmenler arasındadır. Yangın felaketi nispeten güdük bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem kişi hem de emtia kaybına niçin olması ile bilinmektedir. Özellikle bile etkili strüktürda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında can ve orospu kaybı arkaış göstermektedir. Esasen yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Siz de yangın bapsı fiyatları karşı veri çekmek muhtevain bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın kapısının (evgin çıkış kapısının) zemin amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide binalmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir yeğinndaki esrar, yangın, kavara vs. üzere durumlarda bir anlamda yalıtım sağlayarak bu negatif koşulların özge katlara intikalini çelmek yahut olası evetğu derece geciktirmektir.

Report this wiki page